




[0] voturi
Alte detalii
Ulei din arbore de ceai (Melaleuca Alternifolia). Ulei eteric pur, de înaltă calitate. Din agricultură organică sau recoltat din habitatul natural. Îngrijire naturală a corpului acasă sau în călătorii. Utilizări: pt aplicaţii pe piele; pt Saună; pt călătorii; pt lămpile de aromaterapie. Utilizat sub forma de comprese este eficient contra intepaturilor de insecte, precum si in diferite afectiuni ale pielii: infectii, eczeme, acnee, arsuri (inclusiv cele solare), etc. In cosmetice Amestecat în creme, loţiuni, sampon, uleiul esential de tea tree poate fi folosit pentru o varietate de probleme: ten gras, acnee infectii fungice, bacteriene, virale, abcese, răni, muscaturi, erupţii cutanate, iritatii de scutec, mătreaţă, dereglari ale scalpului , repelent pentru tantari, paduchi sau alte insecte. Uleiul esential de tea tree se potriveste bine cu cu scortisoara , cuişoare , muscata , levantica , lamaie , smirnă , nucşoară , lemn de trandafir , rozmarin si cimbru . Siguranta: Uleiul esential de arbore de ceai este considerat un ulei inofensiv, intrucat este non-toxic si non-iritant. Insa exista si persoane cu sensibilitati aparte, asadar se cere precautie. Nu trebuie folosit pe rani adanci, in jurul ochilor, nasului etc. Actiuni: Aplicatiile cele mai importante ale uleiului de Ti Tree se datoreaza remarcabilelor sale proprietati antifungice si antivirale, fiind astfel un aliat pretios al sistemului imunitar in lupta cu infectiile virale. Expira: 04.2013